Kindergarten Art Homework Android için

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Hippo Kids Games tarafından Android için ücretsiz bir program.

Kindergarten: Learn and play çocuklar için eğitici bir oyundur. Çocuklar anaokulunda nasıl sanat yapılacağını, nasıl çizileceğini, nasıl boyanacağını ve farklı sanat malzemelerinin nasıl kullanılacağını öğrenecekler. Ve en önemlisi, mantıklı olmayı ve problemler üzerinde düşünmeyi öğrenecekler.

Bu eğitici çocuk oyununda, her biri farklı zorluk seviyesinde olan bir dizi görevden geçeceksiniz. İlk başta, resim çizmek veya boyamak gibi basit görevleri yapmanız gerekecek. Ancak, iyileştikçe, giderek daha karmaşık görevlerle uğraşmak zorunda kalacaksınız.

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten Art Homework Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.2.1

(0)
  • Güvenlik Durumu

Kindergarten Art Homework hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten Art Homework denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.